Vårkänslor

Våren har kommit till Luleå. Jag älskar vintern men min favoritårstid nummer två är definitivt våren. Hela världen lindas in ett ljusgrönt skimmer ni vet, och livet bara flyter på. Lite som Per Gessle sjunger; juni, juli, augusti allt känns mycket lättare då. Men den god Murphy, lagen om alltings jävlighet ni vet, kunde ju inte låta bli att blanda sig in i leken. Sedan några dagar tillbaka kör jag runt i ett reaplan på fyra hjul. Ljuddämparen har lagt av och bilen brölar som en trimmad motorcykel. Ingen risk att köra förbi någon obemärkt med andra ord. Som tur är finns den fantastiska sajten www.skruvat.se och där gled jag in och beställde ett komplett avgassystem. Bilen är inte pur ny men jag bestämde mig ändå för att satsa på att byta ut allt till rostfritt. Som tur var kunde verkstaden ta emot bilen redan i veckan. Tills dess låter jag nog bilen stå och använder mig av apostlahästarna eller cykeln istället. Dumt att sitta instängd i en bil när det går att njuta av allt det vackra och alla härliga dofter ute istället.

c

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *